Novinka: Dreambox ONE 4K

Firma Dream Property uvádza na trh novinku ktorá nesie názov Dreambox ONE 4K.

Jedná sa o ultra HD, dvojtunerový, satelitný/combo prijímač určený pre príjem satelitného, terestriálneho , alebo káblového digitálneho vysielania v kompresii MPEG2, MPEG4/H.264 a HEVC/H.265. Prijímač má moderný vzhľad, je vyrábaný v dvoch prevedeniach ako satelitný dvojtuner s dvomi satelitnými tunermi DVB-S2X, a combo prevedenie s jedným satelitným tunerom DVB-S2X a jedným hybridným tunerom  (terestriálny/káblový) DVB-T2/C.

Dreambox ONE 4K poháňa až osemjadrový 64-bit procesor doplnený o 2GB RAM operačnej pamäte a 8GB flesh pamäte. Pre pripojenie ku internetu je prijímač vybavený zabudovaným dual WIFI adaptérom a rýchlym gigabitovým ethernetom.

Pre bezdrôtovú komunikáciu a prehrávanie multimédií má prijímač zabudované aj bluetooth rozhranie. Diaľkové ovládanie je kombinované s IR čidlom a bluetooth pripojením. Toto ovládanie zaručuje široké spektrum využitia, nakoľko má v sebe zabudovaný aj mikrofón.

Pre náhrávanie a prehrávanie multimédií má prijímač k dispozícii 2x USB a 1x slot pre SD kartu.

Pre dekódovanie je na prednom paneli zabudovaná UNI čítačka dekódovacích kariet.

Nechýba ani optický zvukový výstup S/PDIF pre pripojenie prijímača ku domácemu kinu , alebo AV receiveru.

Dreambox ONE 4K ako prvý model Dreamboxu ponúka duál boot systém . Môžete si vybrať ktorý operačný systém chcete používať Android 7.1 ,alebo linuxovú enigmu.

Nový Dreambox je už skladom a kompletne nakonfigurovaný si ho môžete zakúpiť v eshope Ellano.sk